:)

Nu har jag typ kollat på tv i 294131 timmar. Fast nä. Men jag orkar inte med datorn, det finns inte ett skit att görs, fast det har jag redan sagt. Men jag gillar att upprepa saker. Men jag sitter och glor på Justin Bieber, men det gör jag inte.

.

Okej jag vet inte vad man ska ha för rubrik men haha, jag ska bara platta håret och sen så drar jag till franskan. Jag ville bara göra ett inlägg innan skolan, så det blir ett kort.

.

Tar ett glas varm choklad och städar rummet, skulle göra det förra helgen men nä.

Jag vill ha sommar.

Jag orkar inte med vintern, kan inte sommaren komma snart? Eller så kan jag åka tillbaka till Thailand. Men den här sommaren kommer bli så jävla awesome, hoppas jag.

lala

Det är så fucking kallt ute, jag tror jag dör omg. Idag i skolan spelade vi tennis. Jag suger, och jag menar värkligen suger. Men det är kul, fast egentligen inte. Om typ en halv timme drar jag iväg på ridning.

DAGENS OUTFIT.

lalalala, jag har tråkigt. Jag vaknade typ en halv timme för tidigt och nu så är det en timme kvar tills skolan börjar. Och då finns det värkligen INGET att göra.


Fia ♥

MIN UNDERBARA BÄSTIS.

Kommer sakna mitt löshår.

Ja, nu så har jag tonat håret brunt, så jag kommer inte kunna andvända mitt löshår. Kommer sakna att ha långt hår. Mamma sa typ att jag inte skulle tona löshåret, men det var endå väldigt slitet. Så det kanske bara är bra.

Blond eller brunett?

Vad passar mig bäst?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0