hej

yo mamas jag sitter vid datorn och snackar med sofia, som en vanlig fredag, haha pusss.

yo

Yo, idag var Bea här. Vi kollade på tv. HAHA MITT LIV <//3
Men bara för jag inte hade något liv igår så redigerade jag bilder - så hej.

Mitt internet funkar inte.

Okej mitt internet har typ inte funkat på hela dagen, eller safari eller vanliga internet funkade inte, så jag fick lite utbrott. Men google chrome funkade. Så nu sitter jag här och har tråkigt. Bloggen funkade inte först, men sen funkade den. OMG HAHAHAHAH JAG HAR FUCKAR TYP VARANNAT ORD.


Hemma!

Nu sitter jag bara vid datorn (som vanligt), men fia ringer nog snart, om hon inte dissar mig som vanligt, haha, forever alone.

morgon

NU ÄR DET MORGON, IDAG SKA JAG HA KUL. HAHA NÄ. Men idag ska väll någo roligt hända, hopas jag. Jag vaknade nyss, så det var trevligt. fast egentligen inte. puss

hej

yo, idag skulle ju jag och sofua åka till vivo, men fia hade ont i halsen, så jag gick med bea, sen körde vi monopol, och nu snackar jag ock Kimmie och Sofia på skype, så det är kul, nä jag bara drev. HAHAH nEJ PISS:

Klar!

Okej, ska nog snart ringa fia, men jag är klar nu, puss.

.

Okej jag duschade nyss, men efter ett tag blev vattnet kallt, så jag gick ut. Och nu fryser jag. Men jag ska nog fixa mig snart och sen kan jag och sofia gå till vivo, fast hon måste också fixa sig, så vi kanske går om några timmar, HAHAH. Fast vi går säkert ikväll, för det brukar vi göra, men säg något jag kan köpa. ANNARS BLIR DET BARA CHOKLAD. okej hejdå.

.

Jag vaknade nyss, eller för typ 234552423 timmar men endå, idag ska jag tvinga någon att gå till vivo med mig, jag gillar att tvinga folk, fniss. okej jag har inget liv och jag och sofia skrattade i 2345 timmar igår åt denna bild.

lala

Okej jag har inte bloggat ett skit idag, men först var jag hemma hos bea till 6, sen gick jag hem och åt, sen fick jag utbrott på fia och tvingade henne att fixa min blogg, så nu är den fixad, och nu ska jag dö. Nej jag bara drev, HAHA NEJ GJORDE JAG?????????????? Okej jag är trött, skrattar åt allting, och fattar inte ett skit. FNISS:::: okej hejdå innan ni tror att jag är störd, fast det tror ni redan, puss.




SVAR PÅ FRÅGOR.

Okej nu ska jag svara på era fina frågor från igår, puss.

Lisa frågade: Gillar du musik?
Svar: Musik är mitt liv. Helt seriöst.

Fanny frågade: Har du kille?
Svar: NEJ JAG ÄR LITE FOREVER ALONE :(((

Bea frågade: jag är din bästis, mohahahhahaha. jag vet din djupaste hemlighet mohahahhaha.
Svar: OKEJ BEATRICEN......................................................

Gulan frågade: Gillar du att fota?
Svar: Jaaaa, fast jag gör det mer på sommaren, för allt är så kallt nu.

Bea frågade: äru oskuld? ;)))))))))))
svar: nej jag förlorade den med dig :(

Fråga: gillar du one direction? c:
Svar: Yes bitccchhhhhh

Elin frågade: Vem är din idol?
Svar: Justin Bieber :''''''')

Maja frågade: Är du en belieber?
svar: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lovisa frågade: äter du nötter?
Svar: lol nej :(

Phoebe frågade: Vad handlar du mest?
Svar: jag vet inte, luuul

Julia frågade: äR JAG BÄST?
svar: nej :(


yo.

Okej jag glömde bort bloggen helt, men ingen kollar typ inte endå. Men jag var i skolan idag och sen följde Bea med mig hem, vi kollade på tv hela tiden. HAHA SOM VANLIGT. Men jag har lockat håret idag, man ser inte ett skit på bilden men jag orkar inte lägga in fler. Jag har en på min system kamera, men jag orkar inte skicka över den. Kanske senare, men jösses vad jag längtar till sommaren.


Min header?

Ser ni min Header? Eller är det bara vitt? För jag vet inte hur jag ska få bort det igen. Fia la in min header så aa, men kommentera.. xd

FRÅGESTUND.

Fråga mig något, vad som helst :)


Grattis Harry!

GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN HARRY.

Hemma.

Kom nyss hem från skolan, jag måste göra läxor men jag orkar inte. Får göra dom ikväll istället. Men nu sitter jag och lyssar på musik. Alltså vintern kan gå och dö. Det är så fucking kallt.

RSS 2.0